PE ARENA NAȚIONALĂ AU AVUT LOC O SERIE DE CONCERTE LEGENDARE:

 

31.08.2012 - Red Hot Chilli Peppers 

 

Hituri precum Give it Away, Californication, Under The Bridge sau Scar Tissue, dar si piese de pe cel mai recent album Red Hot Chilli Peppers au răsunat, în 31 august 2012, pe Arena Natională.
 47.000 de fani au fredonat si au dansat alături de trupa americană

 

 15.05.2013 - Depeche Mode

 
Zeci de mii de inimi au bătut la unison cu ritmurile pieselor Depeche Mode. Acesta a fost cel de-al doilea concert la Bucureşti al legendarilor muzicieni britanici şi a făcut parte din turneului „The Delta Machine Tour„.
40.000 de spectatori s-au bucurat de spectacolul oferit de trupa britanică.

 

17.06.2017 -  Kings of Leon

 

Aşteptați cu nerăbdare de fanii din Romania, rockerii de la “Kings of Leon” au facut show, pe Arena Naţională din Bucureşti, unde au venit inclusiv fani din Bulgaria.
35.000 de spectatori au fost prezenţi la primul show al trupei americane Kings of Leon în România

 

03.07.2019 - Ed Sheeran

 

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a concertat în premieră în România pe 3 iulie 2019 in cadrul turneului Divide Tour. Artistul  a făcut spectacol pe Arena Naţională doar cu vocea şi chitara sa acustică şi a reuşit să creeze o atmosferă senzaţională. Artistul a publicat pe contul său de Instagram un album foto în care sunt surprinse cadre excepţionale de către fotograful oficial al turneului, Zakary Walters
50.000 de oameni l-au ovaţionat pe artistul britanic care a îmbrăcat tricoul Naţionalei de Fotbal a României şi a fluturat pe scenă steagul tricolor.

 

14.08.2019 - Metallica

 

Trupa Metallica a concertat pe Arena Națională din București, în cadrul turneului WorldWired.
Fanii din România au trăit o seară unică alături de trupă și au fost răsplătiți cu “De vei pleca”, o piesă românească a faimoasei trupe IRIS, interpretată în exclusivitate de trupa americană.
50.244 spectatori - cea mai mare prezență pe Arena Națională la un concert

 

12.03.2022 – WE ARE ONE

 

Primăria Municipiului București , SAGA Festival, PRO TV și KISS FM și-au unit forțele pentru WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil live din România
Armin van Buuren, Tom Odell, INNA, Grasu XXL, Irina Rimes, Guess Who, Carla’s Dreams, Vama, Spike și mulți, mulți alții au urcat pe scena evenimentului caritabil WE ARE ONE la Arena Națională, pentru a stânge bani pentru poporul ucrainean.
Toate încasările au fost donate către Crucea Roșie Română pentru a-i ajuta pe cei aflați în impas.