PE ARENA NAȚIONALĂ AU AVUT LOC O SERIE DE CONCERTE LEGENDARE:

 

31.08.2012 - Red Hot Chilli Peppers 

Hituri precum Give it Away, Californication, Under The Bridge sau Scar Tissue, dar si piese de pe cel mai recent album Red Hot Chilli Peppers au răsunat, în 31 august 2012, pe Arena Natională.
47.000 de fani au fredonat si au dansat alături de trupa americană.

 

15.05.2013 - Depeche Mode

Zeci de mii de inimi au bătut la unison cu ritmurile pieselor Depeche Mode. Acesta a fost cel de-al doilea concert la Bucureşti al legendarilor muzicieni britanici şi a făcut parte din turneului „The Delta Machine Tour”.
40.000 de spectatori s-au bucurat de spectacolul oferit de trupa britanică.

 

17.06.2017 -  Kings of Leon

Aşteptați cu nerăbdare de fanii din Romania, rockerii de la “Kings of Leon” au facut show, pe Arena Naţională din Bucureşti, unde au venit inclusiv fani din Bulgaria.
35.000 de spectatori au fost prezenţi la primul show al trupei americane Kings of Leon în România.

 

03.07.2019 - Ed Sheeran

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a concertat în premieră în România pe 3 iulie 2019 in cadrul turneului Divide Tour. Artistul  a făcut spectacol pe Arena Naţională doar cu vocea şi chitara sa acustică şi a reuşit să creeze o atmosferă senzaţională. Artistul a publicat pe contul său de Instagram un album foto în care sunt surprinse cadre excepţionale de către fotograful oficial al turneului, Zakary Walters.
50.000 de oameni l-au ovaţionat pe artistul britanic care a îmbrăcat tricoul Naţionalei de Fotbal a României şi a fluturat pe scenă steagul tricolor.

 

14.08.2019 - Metallica

Trupa Metallica a concertat pe Arena Națională din București, în cadrul turneului WorldWired.
Fanii din România au trăit o seară unică alături de trupă și au fost răsplătiți cu “De vei pleca”, o piesă românească a faimoasei trupe IRIS, interpretată în exclusivitate de trupa americană.
50.244 spectatori - cea mai mare prezență pe Arena Națională la un concert.

 

12.03.2022 – WE ARE ONE

Primăria Municipiului București , SAGA Festival, PRO TV și KISS FM și-au unit forțele pentru WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil live din România.
Armin van Buuren, Tom Odell, INNA, Grasu XXL, Irina Rimes, Guess Who, Carla’s Dreams, Vama, Spike și mulți, mulți alții au urcat pe scena evenimentului caritabil WE ARE ONE la Arena Națională, pentru a stânge bani pentru poporul ucrainean.
Toate încasările au fost donate către Crucea Roșie Română pentru a-i ajuta pe cei aflați în impas.

 

16.07.2023 - Guns N’Roses

GUNS N’ROSES au venit la Bucureşti pe 16 iulie, pentru prima oară reuniţi în formula clasică, consacrată, pentru concertul rock al anului. Evenimentul, organizat de Emagic, a avut loc pe Arena Naţională şi i-a adus pe aceeaşi scenă pe Axl Rose, Slash şi Duff McKagan.
Peste 42.000 spectatori au fost prezenti la concert.


26.07.2023 -  Depeche Mode

Concertul a făcut parte din turneul mondial “Memento Mori” si a avut loc la Arena Natională, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic.
Peste 45.000 de spectatori au venit să îi vadă pe britanici.