TERMENI SI CONDITII

 

www.arena-nationala.ro este site oficial al  Arenei Naționale, site realizat de către Primăria Municipiului București.
Accesul și utilizarea site-ului www.arena-nationala.ro (denumit în continuare site-ul) se face în termenii și condițiile de mai jos.

 

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului de catre potentialii vizitatori.
Accesul si utilizarea site-ului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment de către reprezentanții sau administratorul site-ului, denumit în continuare „administrator”, fără nicio notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „utilizatori”.
Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, utilizatorii acceptă implicit, termenii și condițiile de utilizare descrise în cele ce urmează. În cazul în care nu sunt de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

 

■ DESCRIEREA SERVICIILOR

 

Site-ul pune la dispozitie toate datele în scop informativ general și garantează că vor fi depuse toate diligențele pentru publicarea de informatii exacte și documentate.
Administratorul site-ului nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele si eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului, pentru a asigura acuratetea si increderea și pentru funcționarea în bune condiții a acestuia, din punct de vedere tehnic sau de orice altă natură, dar si remedierea cat mai rapid posibil a eventualelor inadvertențe sau erori.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Întregul continut al site-ului este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului fiind protejate și supuse prevederilor Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, R, cu modificările și completările ulterioare. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice alt scop.
Continutul paginilor poate fi copiat si tiparit pentru folosinta personala a utilizatorului, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor site-ului.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

 

Administratorul sau reprezentanții site-ului nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilități de folosire date sau alte pierderi rezultând din:
utilizarea anevoioasă sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului,
deteriorarea transmisiilor sau acces neautorizat la datele utilizatorului,
declarații sau acțiuni ale oricăror terțe părți asupra serviciilor site-ului,
orice altă problem legată de serviciile site-ului.
Pentru situațiile în care orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori care încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi conform legislației în vigoare este necesară semnalarea acestei situații folosind pagina de contact a site-ului.

 

OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR        

 

Utilizatorii vor accepta următoarele condiții:
să nu publice, transmită sau distribuie informații care pot fi obscene, defăimătoare, ilegale sau dăunătoare sub orice formă,
să nu utilizeze acest site într-un mod care poate duce la încălcarea drepturilor altor site-uri,
să obţină sau să încerce să obţină acces neautorizat, indiferent de metodă,
să nu utilizeze site-ul în scop publicitar sau pentru orice fel de cerere/ofertă care are un caracter comercial.
Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţii şi servicii din conţinutul site-ului.
Administratorul site-ului solicita fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul si incurajeaza comunicarea cu alti utilizatori respectand principiile bunului simt si prudentei.

 

INFORMATII PERSONALE

 

În cazul in care, prin intermediul prezentului site, vor fi solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea utilizatorilor și/sau posibilitatea de a fi contactati ulterior. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor.