Ce face din Arena Națională cea mai spectaculoasă arenă de fotbal din țară? Puteți afla singuri! Puteți experimenta atmosfera Arenei Naționale din punctul de vedere al unui fotbalist profesionist în zonele cu vestiarele jucătorilor, zonele de relaxare, tunelul prin care jucătorii intră pe teren, zona media, lojele VIP  și alte detalii interesante ale acestei structuri unice.
Vă așteaptăm !

 

Regulament privind organizarea și desfășurarea
tururilor de vizitare a Arenei Nationale
■ Rezervarea si plata tururilor
-  Biletele pentru vizitare se achizitioneaza de la https://shop.arena-nationala.ro/ cu rezervare prealabila trimisa pe mail la arena.nationala@pmb.ro. In rezervare se specifica numele persoanei, data si ora la care doreste turul.
- Vizitarea se poate face de luni până vineri,între orele 10 – 15.
- Pentru vizitare in zilele de weekend se pot organiza tururi de vizitare doar pentru grupuri, cu programare trimisa cu cel puțin 2 (doua) zile inainte, pe adresa de mail arena.nationala@pmb.ro și confirmată, în funcție de disponibilitatea locației, raportat la evenimentele programate.
- Pentru grupuri de copii, mentionam ca, pentru fiecare 10 copii trebuie sa fie si minimum 2 adulti insotitori.
- Insoţitorii grupurilor au responsabilitate deplină pentru copiii insoţiti.
■ Anularea rezervării
 - Anularea rezervării nu implică returnarea sumelor deja transferate prin plata online. Vizita poate fi reprogramată la o data ulterioară.
■ Accesul vizitatorilor
  Pentru desfăşurarea tururilor de vizitare în condiţii optime, civilizate şi de securitate, se vor respecta următoarele reguli de vizitare:
- accesul vizitatorilor se realizează în baza unei rezervări prealabile si a dovezii achitarii biletului.
- copiilor cu vârsta mai mică de 14 ani le este permis accesul numai însoțiți de un adult.
- personalul Arenei nu este responsabil pentru bunurile personale lăsate nesupravegheate pe toată perioada vizitării spațiului.
- este interzis accesul cu animale de companie, cu excepția câinilor însoțitori pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau a câinilor speciali pentru care se poate certifica asistența pe care aceștia o oferă.
 - este interzis accesul persoanelor cu role, biciclete, trotinete sau orice alte asemenea mijloace de deplasare.
- este interzisă părăsirea cu intenție a grupului, respectiv a traseului de vizitare ( zona Lobby – terasă zona oficială – proximitate gazon – tunel jucători și zona media – vestiare - loje etaj 1 și lojă etaj 2).
 - este interzis accesul persoanelor în stare de ebrietate sau care manifestă comportament inadecvat sau violent.
 - este interzis consumul de alimente și băuturi alcoolice în interiorul spațiului.
-  este interzis fumatul.
- personalul este autorizat să solicite vizitatorilor respectarea prezentului regulament și dacă este necesar agenții de pază sunt autorizati în a conduce în afara incintei persoanele care nu respectă prevederile acestuia.